Over H10

Ondernemershuis H10 is geopend in 2012, middenin de crisis. Het is begonnen met een klein aantal ondernemers dat zich vestigde in het leegstaande complex van Electromach aan de Hamerstraat 10 (H10) in Hengelo. Inmiddels is H10 uitgegroeid tot volwassen bedrijfsverzamelpand en biedt het onderdak aan meer dan 20 ondernemingen . Sinds 2018 is het pand eigendom van Harold van Sluyters, die het pand na de overname van binnen en van buiten heeft gerenoveerd.

 

We richten ons met name op kleine en/of startende ondernemers. We houden de kantoorruimtes betaalbaar door veel zelf te doen, in verenigingsvorm. Ondernemersvereniging H10, waar je als huurder automatisch lid van wordt, zorgt bijvoorbeeld voor de gezamenlijke inkoop van koffie en thee, internet en telefoon en schoonmaak van gedeelde ruimtes.

 

De vereniging houdt zich daarnaast bezig met de (sociale) binding tussen de huurders, onder andere door het regelmatig organiseren van BBQ’s en borrels. Verder houden we huurders op de hoogte van alles in en om het gebouw door middel van een nieuwsbrief .